Metode for Genghis Khan til rensning af parasitterne med hvidløg - anmeldelser og kontraindikationer

sundhed starter indefra, så det er ekstremt vigtigt at opretholde tilstanden af ​​tarmene og andre indre organer i god form. Desværre, organismen er immune over for at blive ramt af de forskellige parasitter, bakterier og svampe. At håndtere dem hjælper specielle medikamenter. Imidlertid foretrækker mange mennesker behandling med folkemægler. Djengis Khans metode har modtaget adskillige positive anmeldelser - en måde at rense kroppen af ​​parasitter i hjemmet på grund af at spise hvidløg natten glas.

Hvad er metoden til Genghis Khan

Det menes at denne opskrift kom fra Genghis Khans tid. Dette skyldes det faktum, at soldaterne, der roede steppen, spiste i marken og ikke altid underkastede en ordentlig forarbejdning af mad. I den forbindelse blev de syg. I disse dage blev det antaget, at i tilfælde af sygdomme til behandling er det nødvendigt at rense kroppen, og så går al sygdom væk. Hvidløg mod parasitter i menneskekroppen blev på det tidspunkt betragtet som det eneste effektive middel. Til dette formål måtte khan og hans soldater drikke et glas sur mælk med hvidløg.

Hjælper hvidløg mod parasitter?

For at svare på, om hvidløg hjælper fra parasitter, er det muligt med fuld tillid. At dømme efter anmeldelserne, som for det meste kun er positive, er behandlingen særlig effektiv i den indledende fase af strømmen, da et stort antal parasitiserende væsner ikke formidlede i kroppen. På de fremskredne stadier er det nødvendigt at kombinere behandling på nationalt plan med modtagelse af medicin.

Hvis du vil slippe af med orme ved hjælp af hvidløg, skal du først konsultere en læge. Under behandlingen er det nødvendigt at holde sig til en kost, at nægte slik og alkohol og at begrænse modtagelsen af ​​kødprodukter, især fedtkvaliteter. Indtagelse af samme grøntsager og frugt, derimod, er velkomment. I apoteket kan i dag afhente kapsler med hvidløgekstrakt, men ifølge filistiner er et sådant stof ikke meget effektivt i rensning af kroppen.

Kontraindikationer

Som enhver medicin har hvidløg sine egne kontraindikationer, som skal tages i betragtning, når planten tages som en rensningsmetode. Derudover er der med visse sygdomme forbudt at tage hvidløg. Opskriften på Genghis Khan er kontraindiceret hos børn, gravide og ammende kvinder. Dette er et strengt tabu. Desuden anbefales behandling af hvidløg fra parasitter ikke i nærvær af sygdommen, især i perioder med forværring af sygdomme.

Til hjerterne af opskriften til Genghis Khan er også kontraindiceret, såvel som dem, der er blevet fundet:

  • anæmi;
  • arteriel hypotension
  • nyresygdom
  • hepatitis;
  • cholelithiasis;
  • hjertets patologi og fartøjer i det akutte stadium
  • nedsat thyreoideafunktion
  • epilepsiya.1

Bivirkninger

Det er værd at huske på, at selvom hvidløg har en række helbredende egenskaber, især som et middel til behandling af parasitter, kan rengning af Genghis Khan dog have bivirkninger, hvis det anvendes ukontrollabelt. Det er vigtigt at vide, at der kan være en stigning i hjertefrekvens og puls, selv smerte i hjertet. Måske manifestationen af ​​allergiske reaktioner, især hos mennesker tilbøjelige til dette. Af denne grund skal modtagelsen udføres på strengt anbefalet måde.

Opskriften på Genghis Khan

Det er bemærkelsesværdigt, men opskriften af ​​Genghis Khan fra parasitter er populær blandt vores landsmænd. Desuden praktiseres rensningen af ​​kroppen med hvidløg stadig i Tibet. For at opnå maksimale resultater, og for at minimere virkningerne på bugspytkirtlen og hjertet, skal du sluge den hakkede hvidløg og uden at tygge den. Derudover er det tilladt at suge den hakkede hvidløg med et væv for at fjerne saften, der kommer ud.

Hvidløg med kefir fra parasitter

Det er meget populært med hvidløg og yoghurt fra parasitter, dysbakterier og som et middel til at tabe sig. Derudover kan det tages til personer med svækket immunitet for at genoprette det. For at lave en mirakeldrink, skal du tage et glas yoghurt og en hvidløgskage, der skæres meget fint eller passerer gennem skeden. Rør blandingen og sæt i køleskabet for at insistere i en periode på en dag. Tag en drink bør være i en tom mave i en kvart time før du spiser.

Hvordan man tager hvidløg fra parasitter

Der er mange teknikker til at tage hvidløg fra parasitter. Metoden for Genghis Khan er ikke den eneste, så vær ikke overrasket, hvis du finder ud af, at folk tager forskellige muligheder, hentet fra traditionel medicin. Det kan være hvidløgsmør, mælk med knust hvidløg og endda vin. Populære opskrifter til tilbagetrækning af orme kan betragtes som hvidløg med olivenolie eller urter og honning. Som det er kendt, har græskarfrø også anthelmintisk egenskab, og hvis deres anvendelse kombineres med hvidløg, så vil effekten være meget mere effektiv.

Hurtig metode

Du kan bruge Genghis Khans metode på to måder. Den første hurtige metode indebærer obligatorisk forberedelse af kroppen. For dette skal det sidste måltid, helst en lys middag, afholdes senest kl. 20.00. Klokken 22 skal du spise en sked fuld af to surkål eller syltet agurk. Du kan erstatte disse fødevarer med et grønt æble. Dette er gjort med det formål at skabe et surt miljø i maven.

Skrællet hvidløg finhakket i stykker, som du ikke behøver at sluge. Til dette er det praktisk at bruge en teskefuld. Den del af det fremstillede produkt skal være lig med 200 gram (1 glas). I spiseprocessen kan du drikke hvidløg saltlage fra surkål, tomat eller blommejuice. Om morgenen kan du kun spise syltede produkter, tomatjuice eller saltlage. Efter frokost begynder rationen at føre til standarden.

Hvidløg, der går gennem tarmene, dræber orme. Klokken 16 næste dag er det nødvendigt at lave en enema for at fjerne de dræbte helminths fra kroppen. For at gøre det hældes tørre kamilleblomster i et glas kogende vand og insisterede i 20 minutter. Derefter filtreres sammensætningen og bringes kogt vand til et volumen på 2 liter, tilsæt en skefuld havsalt og 12 ml æblecidereddike. Når enema er indført, skal du gå på toilettet, når du har brug for det.

Langsom metode

En mere blid, langsom metode indebærer at forbruge en skive af den mellemste hvidløgshoved hver dag i en måned, uden at tygge og vaske det hele med et glas friskpresset naturlig juice (ikke nektar!). Før proceduren ligner den hurtige metode for Genghis Khan, er det nødvendigt at spise surkål eller agurk for at øge surhedsgraden og gassen. Metoden er god, fordi kroppen ikke oplever alvorlig stress.

Video: behandling af hvidløg af Ogulov

anmeldelser

Varvara, 34 år gammel

I første omgang, efter at lære om opskriften af ​​Djengis Khan fra professor Ogulova besluttede jeg, at det var umuligt at spise lige så meget hvidløg, men da jeg hørte, at der er en blid måde at slippe af med parasitter, derefter fulgte ham med det samme. Jeg vil gerne sige, at jeg føler mig meget bedre, selv hudtilstanden er forbedret. Jeg rengør kroppen regelmæssigt.

Konstantin, 48 år gammel

Rengøring Genghis Khan er en metode, jeg har brugt i lang tid. Jeg tror, ​​at naturlig behandling er meget bedre end at forgifte kroppen med medicinske præparater. Jeg spiser et glas hvidløg uden problemer. Jeg forsøger at vaske ned med saltlage, og hvis det ikke er, så bruger jeg pæresaft, godt, jeg har meget af det. Metoden ligner det faktum, at der sluges hvidløg uden at tygge, hvilket ikke påvirker lugten fra munden.

Jeg er en opdrætter af hunde, fordi konstant kontakt med dyr antyder muligheden for infektion med helminths. Indtil denne nylige tid var forebyggelse som at købe særlige lægemidler i et apotek, da jeg lærte om rensningen af ​​Genghis Khan, indså jeg, at denne metode er, hvad jeg har brug for. Jeg bruger den blide metode til at spise hvidløg i en måned.

Oplysningerne i denne artikel er kun til orienteringsformål. Materialerne i artiklen kræver ikke selvstændig behandling. Kun en kvalificeret læge kan diagnosticere og give råd om behandling baseret på de individuelle egenskaber hos den enkelte patient.

Sko "Genghis Khan"

Tilmeld dig for at forlade en anmeldelse.
Det tager mindre end 1 minut.

Der er 2 metoder til rengøring af Genghis Khan: 200 gr. hvidløg i 1 gang eller inden for en måned for 1 hoved om dagen om natten. Alt dette vaskes ned med forskellige frugtsaft og saltløg. Har alle de instruktioner - hvidløg er tygges, hakket fint, og selv saft dabbed en serviet, dette gøres for at reducere indholdet af hvidløg saft, som har en stærk effekt på hjertet, især i sådanne numre. Men det hjalp ikke, efter 1,5-2 timer havde jeg et alvorligt angreb af takykardi, som måtte fjernes af Corvalol. Så snart hjertet slap, begyndte stærke mavesmerter, de led mest af natten, den anbefalede massage med tryk hjalp ikke.
Konsekvenserne af denne metode forblev et par uger: først, hvidløg lugt fra de dage, jeg var frygtelig 5, og ikke kun fra munden, hele kroppen exuded duften. Hjalp ikke med hyppig vask eller sauna. Og for det andet, vi begyndt at have gastritis og dysbiosis på grund af det faktum, at hvidløg har dræbt næsten hele mikroflora lang tid at komme sig ved hjælp af alle former for pro- og præbiotika. Generelt er metoden brutal, den kan kun bruges af helt friske unge mennesker, og det er på nuværende tidspunkt ønskeligt at begrænse kontakter med andre mennesker.

Jeg besluttede at behandle hvidløg og fundet på internettet en opskrift i henhold til Genghis Khan-metoden. På fredag ​​Jeg spiste lidt mere drikke væsker tidlig aftensmad, efter 4 timer spiste sure æble, efterfulgt af et glas fint naublennogo hvidløg. Jeg tog det med en ske og slugte den uden at tygge, da hvis det blev tygget, ville det være dårligt for bugspytkirtlen. Jeg drukkede gulerodssaft, men på en eller anden måde var jeg i stand til at sluge alt hvidløg. Den næste dag, for lidt at spise, og om aftenen lavede en græs enema med kamille og eddike.
Det virkede, jeg så parasitterne med mine egne øjne, ikke engang af mig selv, fordi alle disse ting var i mig. Efter rengøring begyndte kroppen at føle sig meget bedre, passerede symptomerne på infektion, men en måned senere genoptog alt. Så forsøgte jeg den 2. metode i henhold til Genghis Khan-metoden: hver aften skal du spise en hvidløgskage og drikke den med en sur mælk. Her blev det dårligt for mig, min mave var syg hele tiden, jeg måtte afslutte. Parasitter synes ikke at generer endnu, men denne metode er stadig ikke en behagelig og ikke den sikreste.

Måden jeg ikke rigtig passer til, for groft, ligesom hans navn. Hvidløg er grundlaget for denne gamle metode, dets parasitter er bange for ild, men der er også vanskeligheder - det kan ikke knuses, det skal være helt. Så dette er hovedproblemet, bortset fra en stærk brændende, ubehagelig lugt.
På et eksempel var det nødvendigt et sted 30-35 gr. hvidløg, det drejer sig om 4 fuldlængde lobula eller denticles på en anden måde. Jeg klatrede kun 2. Jeg valgte lille, skyllet ned med vand. Opkastning begyndte næsten øjeblikkeligt. Ubehagelig lugt fra mund og gasser fulgte mig omkring 5 dage, jeg var meget dårlig.

I princippet er intet kompliceret i at slippe af med parasitter en sådan metode. Du skal bare spise hvidløg og drikke det med enhver mælk, du kan bruge det sædvanlige, du kan sure. Generelt, hvorfra hurtigt løbe på toilettet. Parasitter fra hvidløg falder i stupor og falder af mavens eller tarmens vægge, alt efter hvor de er placeret. Derefter skal de accelerere, så de bliver bedt om at gå udenfor, så hurtigt som muligt, ellers vil de knytte sig til væggene og skrive væk.
Kroppen er virkelig renset for alt: fra toksiner og toksiner, fra overflødige parasitter. Det lader til, at jeg endda tabte sig over tid. Siden toilettet er næsten ikke vylazil. Men desværre er denne metode ikke effektiv fra alle parasitter. Ascarider forbliver i kroppen. Da de kan leve ikke kun i tarmene, men hvor som helst, selv i øjet. Jeg gav analysen for afføring - rent, men blodet viste, at sygdommen var tilbage.

Opskriften af ​​Genghis Khan fra parasitter

Hvidløg er meget populær i folkemedicin. Dets handlingsspektrum er universelt - det kæmper mod vira, bakterier og intestinale parasitter samtidig med at styrke og genoplive kroppen. Baseret på hvidløgens antiparasitiske virkning blev opskriften af ​​Genghis Khan oprettet.

Hvad er metoden til Genghis Khan?

Historien om hvidløgs mirakuløse egenskaber går tilbage til oldtiden. Mange af os er vant til at betragte det som et effektivt redskab til bekæmpelse af forkølelse på grund af antivirale, antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber. Mindre kendt er hvidløg, som et anthelmintisk, antifungalt og immunmodulerende middel. På grund af disse egenskaber er det muligt at rense kroppen af ​​parasitter, orme og vira uden at påvirke det naturlige miljø i menneskekroppen negativt.

Ifølge historien var de helbredende egenskaber ved hvidløg kendt for Genghis Khan selv. På grund af det faktum, at hans soldater fleste af tid vandrer i fri luft, fodres og indkvarteret i marken, hvor det var umuligt fuldstændigt at tilberede maden, for ikke at nævne den elementære hygiejne - mennesker er ofte syge. På det tidspunkt med sygdom blev det besluttet at rense kroppen - det blev antaget, at det giver det styrke, og eventuelle lidelser bør trække sig tilbage. Det eneste kendte og overkommelige middel effektivt mod patogen mikroflora og parasitter, var i tiden af ​​Genghis Khan hvidløg. Khan selv og hans soldater drak et glas sur mælk, eller kumis, og greb den med den samme mængde hvidløg - så kiggede den oprindelige opskrift af Djengis Khan.

Er hvidløg effektiv mod parasitter?

Sammensætningen af ​​hvidløg er essentiel olie - allicin. Det er denne komponent, der giver hvidløg en særlig smag og smag, der beskytter mod indbrud fra insekter. Allicin frigiver menneskekroppen fra patogener, vira, svampe og parasitter, da hvidløg er et universelt urte antibiotikum. Æterisk olie udvides kun fra hvidløg, hvis den er hugget eller skåret, hvis du tygger hele sin lobule - det vil ikke være til brug. Varmebehandling ødelægger hurtigt alle de helbredende egenskaber af hvidløg, så til behandling forbruges den kun i rå form.

Når du kører gelmintozov når orme formået at øge sin befolkning og etablere sig ikke kun i tarmkanalen, men også migrere til andre organer - at rense kroppen af ​​Djengis Khan anbefalede recept kombineret med medicinsk behandling.

Under alle omstændigheder, før hvidløgsbehandling bør besøge en læge og finde ud af hans mening.

I løbet af terapien bør der tages hensyn til kosttilskud baseret på afvisning af slik, kødprodukter og alkoholholdige drikkevarer. Basen af ​​kosten bør omfatte frugt og grøntsager, både frisk og kogt.

instruktion

Der er mange populære teknikker, der beskriver måder at rengøre kroppen af ​​parasitter med hvidløg. Det vil sige, at Genghis Khans metode ikke er den eneste, kan behandlingen udføres på andre måder, også indsamlet fra alternativ medicin. Overvej hvordan organets rensning lignede i overensstemmelse med opskriften af ​​det mongolske kejsers store Khan.

RENGØRING MED FAST METODE. Rengøring fra parasitter er bedre at vælge på de dage, hvor patienten kan blive hjemme. På den første behandlingsdag bør dietten begrænses til et minimum ved kun at anvende let mad. Efter 4 timer efter aftensmaden skal man spise et surt æble eller 100 gram surkål. Derefter skal patienten spise et helt glas hacket hvidløg og forsøge ikke at tygge den. Du kan drikke hvidløgsjuice af gulerødder eller æbler.

Hvis der snart opstår smerter i maven, skal du massere dette område med lette cirkulære bevægelser. Om morgenen skal du igen spise sure fødevarer. Til frokost kan du spise fortrolig mad, og om aftenen havde brug lavement at evakuere giftstoffer fra fordøjelseskanalen og afføring fra orme. Det anbefales at lave enema på basis af kamilleinfusion - i 2 liter kogende vand, 1 el. en sked af tørblomstrer af planten og insisterer, indtil mediet er afkølet. Derefter filtreres infusionen, tilsæt 1 tsk. en skefuld æble cider eddike og salt, og lav en enema.

RENGØRING MED LANG PERFORMANCE. Ikke alle kan beslutte at spise 200 gram hvidløg ad gangen, så en hurtig metode til mange patienter virker ekstrem. For sådanne patienter er der en anden metode til dehymning til Genghis Khan - en langsom rensning med hvidløg. Behandlingsforløbet varer en måned.

I løbet af måneden, hver aften, lige før sengetid, skal du spise hovedet af hakket hvidløg, vaske det med enhver vegetabilsk eller frugtsaft. Før du spiser hvidløg anbefales det også at spise et surt æble eller surkål.

I begge tilfælde ødelægger hvidløg med vilje den patogene flora i tarmkanalen. Samtidig med det kan den nyttige også delvis forgå. Derfor anbefales det at konsumere mælkeprodukter eller et kursus af præbiotiske lægemidler i en måned, for eksempel Acipol efter behandling med Genghis Khan. Efter behandlingen forbedres tarmens arbejde markant, hvilket positivt påvirker tilstanden af ​​immunitet, hud og kardiovaskulær system.

Bivirkninger

Hvis en person har besluttet at slippe af med parasitter recept Djengis Khan, skal du være forberedt på den mulige forekomst af bivirkninger, der kan forhindre ham i at forlade huset. Lad os liste dem i tabellen.

Opskrift på Genghis Khan eller hvordan man kan slippe af med parasitter med hvidløg

Helminthiasis er en lammende sygdom. Det er yderst vanskeligt at beskytte mod parasitinfektion. De fleste af os i mange år indser ikke engang, at kroppen "bosatte" ubehagelige naboer. Og de afskriver den dårlige sundhedstilstand for træthed, kroniske sygdomme, vejrforandring. Det er vigtigt at tage skridt i tide.

Hvad betyder at give præference? Tross alt er mange bekymrede over lægemidler, idet de betragter dem giftige. Opskrifter, der er blevet testet i århundreder, kommer til undsætning. Og en af ​​dem er metoden til Genghis Khan.

Lidt historie

Mongolerne troede på, at alle "syge" af orme. Og de kæmpede med succes med helminths ved hjælp af et gammelt middel, der er på hvert bord - hvidløg. Denne pærerplante har unikke egenskaber og er i stand til pålideligt at lindre alle slags parasitter. Derudover har grøntsagen masser af andre gavnlige virkninger på kroppen. Mange folkeslagere kalder det "ormens mest forfærdelige fjende". Der er mange måder at bruge den på. Vidste om dette og den store Khan i det mongolske imperium.

Opskriften på orme baseret på hvidløg bæres ikke ved navn Genghis Khan. Den mongolske kejser med hjælp fra ham behandlede sine soldater succesfuldt.

Metoden blev videreført fra generation til generation, men blev senere mindre populær. Nu bruger de det hovedsagelig i Tibet. Faktisk er metoden utrolig effektiv. Det kan bruges både til behandling af mennesker og dyr.

Det er værd at bemærke, at proceduren er ret stiv. Før du bruger parasitrensning ved hjælp af Genghis Khan-metoden, læs omhyggeligt kontraindikationerne. Hvis alt er i orden, start med at handle. Du vil slippe af med ikke kun orme, men også skadelige bakterier. Plus - styrke dit helbred.

Essensen af ​​Genghis Khan's metode

Det anbefales at gennemføre proceduren i weekenden.

Kosten er begrænset Slikter, fede, stegte, krydrede retter, røget produkter er udelukket fra menuen.

Det er nødvendigt at spise salater, frugt, kogt kød, poretter.

Efter morgenmaden skal du spise 100 g surkål eller pickles, syltede æbler. Sluk straks 200 g hvidløg - hele dentikler. Dette, omkring 3-4 briller. Hvis grøntsagerne er store, knuses de.

Hvidløg vaskes med naturlige saft: pære, gulerod, appelsin, tomat, blomme, æble, selleri. En halv time senere kan der opstå smertefulde fornemmelser i maven. De fjernes ved lysmassage.

På den anden dag er maden ligner. Om eftermiddagen kan du lave en rensende emalje med en opløsning af kemikerens kamille, æblecidereddike, havsalt. Tæt på aftenen introducerer kosten den sædvanlige mad.

Metoden eliminerer effektivt alle former for orme, herunder kædeorm.

Mindre hårdt valg

For at rense parasitten skal du tage hvidløg i ca. en måned.

  1. Grind fint det mellemste hoved hvidløg.
  2. Spis 100 gram surkål.
  3. Efter en halv time, før du går i seng, sluge hvidløg, vaskes ned med enhver frisklavet grøntsags- eller frugtsaft. Du kan også drikke saltlage, kefir, yoghurt, ryazhenka, naturlig yoghurt.

Vigtigt! Hvidløg tyges ikke. Det skal sluges hele.

Video instruktion

Feedback og anbefalinger fra Alexander Timofeevich Ogulov, leder af Forerunner's sundhedsforbedrende center.

Hvilke kontraindikationer er der?

Der er en række begrænsninger, hvor brugen af ​​hvidløg skal minimeres:

  • overdreven brug beskadiger hjerneceller, dette er manifesteret af øget træthed, fravær, døsighed;
  • skoldning virker på slimhinderne i mave-tarmkanalen (med forværring af mavesår, gastritis, anvendelse er kontraindiceret);
  • Det er forbudt at tage samtidig med stoffer, der fortynder blod;
  • overfølsomhed over for grøntsager;
  • ikke tilladt i laktationsperioden under graviditet
  • med forsigtighed i pancreatitis, hepatitis, epilepsi, nyresygdom.

Før du begynder antiparasitisk rensning med hvidløg, er det tilrådeligt at konsultere din læge.

Bivirkninger

Hvidløg har en katastrofal virkning på den patogene mikroflora, mens "gode" bakterier kan lide meget. Hvis der er sådanne symptomer som alvorlig flatulens, oprør af afføring, mavesmerter, begynder at bruge mejeriprodukter med bifidobakterier. Du kan også tage specielle kosttilskud - probiotika, præbiotika.

I nogle tilfælde, efter en til to timer, er løsningen af ​​afføringen mulig, afhjælpe kan virke som afføringsmiddel.

Hvis der er en stærk infektion med helminths, er der tegn på forgiftning (opkastning, kvalme). Derfor bør børn og patienter med kroniske sygdomme behandles med forsigtighed.

Hvidløgsterapi er et kraftfuldt, bevist værktøj. Du vil ikke kun glemme parasitter, men også styrke kroppen. Alle, der forsøgte metoden for Genghis Khan, forsikre sig om, at den virker 100%, og den terapeutiske virkning varer lang tid.

Og her er en anden interessant video - fra en specialist i traditionel medicin, Dr. Bekkuzin. Han slukker et glas hvidløg og deler sine indtryk:

Feedback om resultaterne af ansøgningen

Anatoly
Da der blev fundet flere arter af helminths, og jeg ordinerede medicin, reagerede jeg på dem mistroisk. Allerede for meget i instruktionen beskrevne bivirkninger. Jeg besluttede at forsøge at rense parasitterne med hvidløg i overensstemmelse med metoden fra Genghis Khan, som jeg læste på internettet. For natten slukkede jeg 200 gram hvidløg og drak det hele med kålsaltning. Om morgenen lavede jeg en enema. Jeg vil ikke beskrive hvad der kom fra mig, men testene viste, at jeg er helt sund. Det der slog mig mere, var smerten i leddene, en utrolig byrde for livskraft. Det er ikke tilfældigt, at mongolerne brugte denne metode!

Anastasia
Jeg besluttede at rense kroppen af ​​orme med hvidløg. Hele dagen lang spiste jeg kun lette salater. For natten slugte hakket hvidløg. Vask ned blomme saft. Svelging er ubehageligt, men muligt. Der var ingen ubehag hele natten. I 2 måneder har jeg det godt. Ja, og jeg ser meget bedre ud!

Catherine
Jeg bruger rensningen af ​​parasitter med hvidløg ved Genghis Khan's metode mange gange. Jeg gør det hvert forår til forebyggende formål. Jeg drikker med surmælkedrikke, æble eller tomatjuice. For første gang var der et lille ubehag, så oplevede intet. Jeg har det godt. Trykket er normalt, stoppet forstyrrer kvalme, hovedpine passeret.

EVOLUTION OF CONSCIOUSNESS

Navigationsmenu

Brugerhenvisninger

Brugeroplysninger

Du er her »EVOLUTION OF CONSCIOUSNESS» PARASITOLOGY »GARLIC" CHINGISCHAN "¤l¤

GARBAGE CHINGSHAN ¤l Ч

Meddelelser 1 side 10 af 13

Del dette12010-10-05 17:43:59

  • Forfatter: GURU
  • Admin
  • Registreret siden: 2006-12-01
  • Indlæg: 0 Medlemmer:
  • Respekt: ​​+2
  • Køn: Mand
  • Sidste besøg:
    2018-06-05 09:02:16
  • Særlig mad: 2007.12.01
  • ::


CHINGSHAN CHEESE METHOD
Denne metode er et forsøg på at fjerne alle parasitter fra tarmene ad gangen. Herunder kørsel ud og kædet, hvilket er svært at udlede noget andet. Bortset fra, at hvis venstre Svinetintebændelormen, så i dette tilfælde er det nødvendigt at være opmærksom på, om ormen hoved kom ud, og hans lange, kan tilbagekalde helt eller separate segmenter, og hovedet vil forblive og alt begynder igen - igen han vokse en hans lange krop og vil suge dine safter. Mere ikke forveksle denne metode med tips bare tygge hvidløg ofte som forebyggelse af helminth, at dette er nok - det er ikke helt sandt, da glip af en meget vigtig regel - er det nødvendigt at sluge hvidløg i små stykker. Først da han passere hele tarmen frigiver sin flygtige, og det skal tage en masse, så det var en reel indvirkning på alle, der bor i tarmen. Især i denne proces er strengt umuligt at tygge på, at mængden af ​​hvidløg, da det vil være en stor og farlig pres på hjertet - det følger anbefalingerne.
METODE:
Om natten før en fridag, købe en pakke på mindst 1,5 liter blomme juice er ikke sød, polsk kop (250 gram) af hvidløg. Hvidløgskage er skåret, så de kan passere normalt gennem spiserøret, det vil sige, de bør ikke være minimal. Terninger narezanyye bør være sådan, at en lille del af dem kunne sluge og kvalt, og små, at de ikke fordøjes og doyadya til tyktarmen. Når snit, er det ikke nødvendigt slazhivat dem i en bunke, så vytikayuschimi saft er beklædt med andre segmenter - bare rod op hvidløg på en flad tallerken i et enkelt lag. Giv ham en halv times vejrbidte kanter (men ikke længere end nødvendigt, og så er det hele begynder at løbe tør for damp), derefter fjerne det med opvasken, hvis der er en masse tomme juice. Så sæt dig ned og begynd at sluge en lille hvidløg ved at vaske den med blommejuice, mave skal være tom før det. Det er nødvendigt at sluge ordentligt, er det nødvendigt at sætte en lille hakket hvidløg i munden og ikke sluge på én gang, og drikker sveskejuice - saft og sluge samtidig, og hvidløg. Plum eller tomatjuice har sin glathed, det indhyller hvidløg - så det nemt kommer og går på uden at få stukket spiserøret. For eksempel, hvis du skilsmisse lidt saft med vand, vil du forstå, hvor svært det er at sluge den hvidløg, det du vil begynde at sidde fast i halsen, da der ikke er omsluttende effekt, fordi, som han glider ind i spiserøret, når synke.. Derfor er det nødvendigt at sluge samtidig med saft, og saft fra det ikke alle nærmer sig. Plum juice kan udskiftes og andre saft, tomat, æble, mælk selv Kislyak, den vigtigste ting, der var glat og der var ingen sødme. Men den bedste fremgangsmåde er blomme og tomat med pulp, der ikke er helt gennemsigtig. Efter at have slugt alle hvidløgene - du kan gå i seng, om morgenen vil alle orm i tarmene skynde dig. Det vigtigste er ikke at tygge hvidløg, da det vil være et slag for hjertet og en skarp lugt fra munden til en dag er til rådighed.
Det viser sig, at hvidløg er tæt i tarmen, og på grund af peristaltik "gåture" langs længden af ​​tarmen til exit, selvfølgelig ingen kan skjule ham i tarmen og styrtede hen til døren foran ham, ellers vil han blive knust af den brændende hvidløg. Af erfaring, er det muligt at foreslå, at i denne dag og nat før er ikke værd at tage væsken, og at tilfredsstille tørsten i æbler - det skal selv gøre tingene værre parasitter.

Del dette22010-10-08 17:00:26

  • Forfatter: GURU
  • Admin
  • Registreret siden: 2006-12-01
  • Indlæg: 0 Medlemmer:
  • Respekt: ​​+2
  • Køn: Mand
  • Sidste besøg:
    2018-06-05 09:02:16
  • Særlig mad: 2007.12.01
  • ::

MULIGE BIVIRKNINGER:
1. Sandsynligvis vil alle hvidløg, hvem som minimum og hvem mere. Måske en time efter saften vil du blive trukket på toilettet, da en liter juice vil fungere som et mildt afførende middel, men parasitterne behøver ikke at vente så hurtigt.
2. På dem, hvorpå viruset af herpes "spiser op" -organer og med jævne mellemrum efterlader huden - på sådan efter accept af hvidløg næste dag kan herpes på huden hoppe ud. Dette skyldes zink, som gav blod til hvidløg fra tarmene, og herpes er bange for zink.
3. Proceduren bør ikke strækkes, prøv at tage et glas hvidløg i et møde, det vil sige i et roligt tempo, så spis middag. Men hvis det ikke gør det, så er det klart, at du kan bryde i 15 minutter og derefter sluge. Men stræk ikke denne handling i 2 timer, så hvidløg kan allerede ikke så tæt bevæge sig langs tarmene, hvilket betyder, at effektiviteten vil falde lidt.
4. På grund af den kendsgerning, at denne metode ikke gør en flod og ikke tager afføringsmiddel hurtigt, er det en fare for, at syge mennesker og børn ikke tolererer forgiftning, hvilket er sjældent, men hvis der var mange orme i tarmene. Derfor, hvis du ikke er sikker på dig selv eller anbefaler denne metode til en person, som har mistanke om, at der er et komplet sæt orme, gør det - om morgenen skal du tage hvidløg og sene om aftenen tage hjul, så du undgår forgiftning. Normalt forsøger hvidløgsparasitter at "løbe foran ham" til udgangen og forgiftning sker ikke, eller det tolereres let. Men hvis på tarmens vægge ikke blot flukes, og orme, der levede en tangle eller var en tartar, kan de simpelthen dø at give forgiftning. Nå, en usund tarm kan forstyrre den fri exit af parasitter...
5. Første gang er en prøve, men det giver også en effekt. Men baseret på første gang kan du rette flere efterfølgende. Fra første gang skal du være opmærksom på hvordan hjertet virker, uanset om det slår, om rytmen ikke går galt. Du kan se, at en af ​​jer går, vi genkender stykker af hvidløg - de skal være, hvilket betyder, at de ikke er fordøjet, men de behøver ikke at være store som viser, at kun kant reagerede, for eksempel ved at ændre farven, men den vigtigste brik blev totalt ændret. Således justeret til en optimal størrelse af stykkerne og belastningen på hjertet, hvilket er efter den første gang kan forøges (den rette kombination af kosttilskud og sporstoffer), før den følgende teknikker hvidløg og der har yderligere styrket hvidløg belastning (for eksempel ekstra spise hvidløg).

Del dette32013-03-08 04:52:20

  • Forfatter: Rukola1
  • medlem
  • Registreret siden: 2011-06-24
  • 0 indlæg
  • Respekt: ​​+0
  • Køn: Kvinde
  • Alder: 32 [1985-11-01]
  • Sidste besøg:
    2018-01-12 00:12:03

Oprenset Genghis Khan. Sandt nok, ikke hele glas hvidløg mestredes, gram 35 passede simpelthen ikke, og opkast begyndte. Vask med tomatsaft. Om morgenen kom seks orme ud (fortæl mig ikke hvem det er?), En af dem flød ud. Næste morgen sprang en anden ud. Hun blev pløjet med al hvidløg, skælende hvidløg til frygtelige dage.
Hvor ofte skal jeg rense Genghis Khan, når jeg skal gentage det?

Svar GURU: Dette er en engangs rengøring, der er ingen ordning for gentagelse. Naturligvis kan du gentage. Jeg tror ikke mere end to gange om måneden.

Del dette42016-12-07 15:26:12

  • Forfatter: GURU
  • Admin
  • Registreret siden: 2006-12-01
  • Indlæg: 0 Medlemmer:
  • Respekt: ​​+2
  • Køn: Mand
  • Sidste besøg:
    2018-06-05 09:02:16
  • Særlig mad: 2007.12.01
  • ::

SVAR:
SPØRGSMÅL: Det ligner hvidløg sidder fast - det kom kun ud på 2. dag i en blanding med rester af anden mad. Dette betragtes som det ikke fungerede? Var det fornuftigt at tage et afføringsmiddel?
SVAR: Han blev ikke fast i halsen... godt, han blev tyndt - det er ingenting. Laxerende ikke nødvendigvis, du var ikke dårlig. Jeg tror, ​​det har fungeret, du har ikke slukket det i et par timer - strækker processen, hvis ikke, så er alt fint.
SPØRGSMÅL: Han lykkedes i en halv time, skyllede ned med tomatjuice, kom lige ind i den. Den anden dag efter Genghis Khan, og fra mig fortsætter med at gå ud hvidløg. Fargen på fæces er bare sort. Som en polsk. Hvorfor farven på fæces er sort som mørke. Kunne tomatsaft give sådan farve?
SVAR: Jeg tvivler på, at juice kan ændre noget i denne sag. Min ven, båret af ricinusolie, ønskede også, at sort olie skulle flygte fra den sorte olie. Så jeg synes, det er noget ophobning af tarmen. Dette sker med en massage i maven - det begynder at blive sort muck.
SPØRGSMÅL: Hvis du vasker ned med koldt vand, vil det ikke blive i maven, det vil skubbe det videre. Du kan drikke hvidløg kold juice for hurtigt at passere maven?
SVAR: Jeg tvivler på, at dette er sandt, fordi kun se den modsatte effekt af maven på grund af det - den kolde bremser mavesaft produktion på mad fra maven vil holde en fødevare, indtil den er behandlet. Så jeg ser ikke pointet...
SPØRGSMÅL: Hvis du ikke har renset tarmene overhovedet, så kan du gøre Genghis Khan? Ikke farligt?
SVAR: Nå, hvis du er rå, så kan du... hvis ikke - så ricinus olie for at hjælpe dig. Under alle omstændigheder bliver tarmene bedst rengjort langs hele længden, så effektiviteten bliver nøjagtigt den maksimale fra hvidløgets passage.

Del dette52016-12-07 15:26:32

  • Forfatter: GURU
  • Admin
  • Registreret siden: 2006-12-01
  • Indlæg: 0 Medlemmer:
  • Respekt: ​​+2
  • Køn: Mand
  • Sidste besøg:
    2018-06-05 09:02:16
  • Særlig mad: 2007.12.01
  • ::

SVAR:
SPØRGSMÅL: Og hvis du begynder at tage hvidløg, skal du først med et lille hoved, og da du bliver vant til det, kan dosisforbruget øges til en stor.
SVAR: Hvor stort... Hvis der er mere end et hoved, så er det en stigning i belastningen på hjertet, hvilket betyder at nogle mennesker vil blive elimineret. Du kan første par dage mindre hoved er - vænne sig til, men går derefter til hovedet. Hovedpine, humørsvingning, acne er resultatet af at dø af små parasitter, svampe og "klemme" af hjertet er en overdosis af hvidløg.
SPØRGSMÅL: Er der en pause mellem Genghis Khan og måneden såning?
SVAR: Kort bør, som kommer ud af tarmens tarm - i en dag kan du starte en måneds priming. Det er 2-3 dage, nogle har ikke brug for dette, men det er bedre ikke at risikere med så mange stoffer, der vil fremstå i kroppen.
SPØRGSMÅL: Er det muligt at bruge ung hvidløg (som allerede har dannet sig i et standardstort hoved, men stadig har en grøn spids), dens effekt er stærkere eller svagere, hvordan beregnes andelen til et standard 250 g glas?
SVAR: Hvis det lugter som moden hvidløg, hvis du tygger det i munden, får du alle de samme fornemmelser - så er denne hvidløg god.

Del dette62016-12-07 15:26:43

  • Forfatter: GURU
  • Admin
  • Registreret siden: 2006-12-01
  • Indlæg: 0 Medlemmer:
  • Respekt: ​​+2
  • Køn: Mand
  • Sidste besøg:
    2018-06-05 09:02:16
  • Særlig mad: 2007.12.01
  • ::

Det siges, at denne metode er meget farligt, i den første større slag på kroppen som en helhed, og for det andet temperaturen stiger og kan vade så stærk diarré og tarm så meget, at i hall vægge kommen. Hvordan kan du lide denne erklæring? Jeg vil gerne prøve, men noget jeg oplever som i morgen vil jeg føle, ønsker ikke at falde ned med temperaturen og sidde hele dagen på toilettet.

Jeg kender de rå madproducenter, der gjorde denne rengøring og 10 gange, og oplevede ikke noget ubehageligt, ja, kun luften i tarmene blev dannet mere end normalt. Hvis der ikke er tydelige læsioner i tarmene, så skal intet være uden for dette, da i tarmene et glat lag, som vil beskytte mod aktiv indtrængning af stoffer. Laxerende virkning er kun, hvis du drikker frugtsaft, især blomme - du kan drikke det med vand. Afførende virkning sikkert bedst undgås på bedre drikke vand og saft i slutningen, hvis vandet ikke har, såsom friskpresset æble. Selv beskære saft, så vidt jeg husker - afførende virkning under Djengis Khan, er meget lettere end fra ricinusolie, så sandsynligvis nogen vi skal først rense kolon ricinusolie med citronsaft flere gange, og først derefter sluge hvidløg og vil ikke have sådanne virkninger.
Om temperaturen ved jeg heller ikke noget, jeg tror jeg ikke burde, fordi hvidløg ikke tygges. Og temperaturen er god, den kan bruges - til at pakke op og svede hele natten, vil effekten af ​​proceduren være bedre to gange. Generelt er årsagerne bange for denne rengøring - jeg ved ikke af erfaring. Under alle omstændigheder skal den anden dag være en fridag...

Hørfrøolie bruges til at "omslutte" produkter - omgå processen med indledende fordøjelse i maven. Og hvis hakkede hvidløg blandes i linolie, på samme måde tage. Det skal være lettere at gå forbi.


Der kan være allergi overfor olie, linned har en sådan funktion, når mængden stiger. Selv hvis du går bare lidt obvolokti hvidløg smør, og drikker det alligevel saft - og så er denne idé er ikke særlig god, ville olie forstyrre frigivelse af flygtige produktion, selen og æteriske olier af hvidløg i tarmen og forhindrer hurtige indsats af dem, da olien er fedt... Må ikke gøre det, så hvidløg vil simpelthen glide igennem hele tarmene. Tja, en mere alvorlig risiko er - olien kan absorbere ætsende stoffer i sig selv, og olien i sig selv vil være brændende, og så det vil strække sig over slimhinden, at det vil være ovn og komfur, og de enzymer vil ikke være i stand til at neutralisere det. Dette resulterer i forbrændinger af slimhinde, stærk eller lille lokal - fra maven og slutter med tarmen.

Del dette72016-12-07 15:37:26

  • Forfatter: GURU
  • Admin
  • Registreret siden: 2006-12-01
  • Indlæg: 0 Medlemmer:
  • Respekt: ​​+2
  • Køn: Mand
  • Sidste besøg:
    2018-06-05 09:02:16
  • Særlig mad: 2007.12.01
  • ::

Du kan styrke hvidløgens antiparasitiske virkning, hvis saften, der er forberedt til vask, tilføjer en tinktur af sort valnød?

Der er ingen mening her, godt, som om der ikke er noget at blande et produkt med en anden, måske der i tarmene, er reaktionen ikke helt den, der kræves af hvidløg. Her tvinge snarere blot ved en ekstra medicin, i stedet for fra deres interaktion med hinanden, det er lettere at drikke om morgenen på tom mave, når blod er "sulten" valnød likør - og det vil give den maksimale dens virkning, og natten slugte hvidløg - nat denne tid af aktivitet af parasitterne, og tarmene vil opløse hvidløg hele natten. Det viser sig, at møtrik tinkturen begynder at arbejde om morgenen til aften, og fra aften til morgen - hvidløg. Så er dette en stærkere tilgang og helt sikkert ikke forstyrrer hinanden. Hvis du stadig har brug for at styrke, er det muligt at opfinde det - om morgenen på tom mave - sodavand, dagen efter middagen - valnød tinktur på tom mave, og om natten - hvidløg. Først da behøver du bare at overvåge dit velvære, og hvis det sker, skal du fjerne møtrikttinkturen. Og med denne tilgang - bare ikke at gå til optegnelserne i doser af sodavand og møtrik tinktur. Og møtrik tinktur er bedre ikke at drikke 30 dage, og 10, derefter bryde 10 dage og 10 flere dage.

Skifter duften af ​​kroppen efter Genghis Khan? Er det nok en dag efter rengøring at genoprette? (lugt, hævelse).

Mens et glas hakkede hvidløg i tarmen, og dette mindst 10 timer, hvis du ikke proslabilo naturligvis lugten af ​​kroppen og dannelsen af ​​gas i tarmene yadrena - som det garanteret. Så, som vil hvidløg, stadig sandsynligvis en halv dag kan en lille lugt i sved som blod alle de samme "hvidløg"... - i dette tilfælde giver det mening at arbejde hårdt i badet, er det bedst sodavand (hvis blyudoman eller novice rawfoodist - det er muligt, og i saltvand eller salt-soda). Så for nogle er det bedre at gøre det på fredag ​​aften, så det er mandag allerede uden disse pobochek.

Er det muligt at rense Genghis Khan om foråret eller et hvidløgfrø. Jeg læste det på et andet websted, at dette skulle ske med ikke overvintret hvidløg. Og jeg vil have det om foråret på grund af problemer. Eukalyptus blev udført - parasitter opstod, fra 10 til 40 cm flere, og i slutningen af ​​en tangle af små.

Må ikke engang tænke på dette, men det er let at kontrollere - hvis det snittede hvidløg har den samme lugt samt til foråret og tygge langsomt den anden fed bliver næsten uudholdelig, hvidløg har mere end sine æteriske olier og kan derfor stadig ikke lide parasitter. Sandsynligvis ja, hvidløg svækket af langtidsopbevaring, fra at søge en sådan ikke ssohsya, ikke rynket, og af brugt rengøring nu - du kan gentage den med en ny hvidløg senere.

Del dette82016-12-07 15:37:37

  • Forfatter: GURU
  • Admin
  • Registreret siden: 2006-12-01
  • Indlæg: 0 Medlemmer:
  • Respekt: ​​+2
  • Køn: Mand
  • Sidste besøg:
    2018-06-05 09:02:16
  • Særlig mad: 2007.12.01
  • ::

Forsøgte i går. Vask tomatsaft fra butikken (plum fandt ikke). Ja, det tog cirka 20 minutter, 1 liter juice var nok, selv lidt - lige færdig. Dolki troede det ikke ville fungere, men det viste sig bedre end han troede. Nu tror jeg, næste gang du kan skære og større.
Når det skæres i skarpe kanter, hvordan påvirker de slimhinderne i maven, tarmene, ridser ikke væggene? Eller gemmer slimhinden?

Jeg kan godt lide appelsinjuice til at drikke hvidløg, som er lavet på en manuel juicer til citrusfrugter, det viser sig at være viskos genoeg, fordi nogle af cellulosen kommer ind i saften. Til surdej kan du tilføje grapefrugt, det er hvis appelsinerne er meget søde. Jeg savner 300 gr., Et glas til at vaske hvidløg skrællet i et 250 gram glas. Skiver skåret i gennemsnit, hele processen tager maksimalt 20 minutter.

Hvis du er en nybegynder, skal stykkerne være dem, som du kan sluge med nogle problemer, men saften hjælper - det beskytter mod belastningen af ​​dit ubekræftede hjerte. Hvis du er en gennemprøvet renere, kan du reducere lobulerne, så effekten bliver stærkere, men belastningen på hjertet bliver højere. Hvis det er absolut overbevist om, kan skiverne forlade gennemsnittet, det er fint, men ikke så meget, at de bliver fordøjet og indlæst op dit nervesystem og hjerte fuldt ud, og om morgenen og til frokost at spise noget med hvidløg - det vil sige, vil hvidløg gå i to versioner - som at spise hvidløg og som skiver. Af den måde outputtet kan se - hvad enten hvidløg fordøje eller ej, så ved du, at du kan skære spildt for stor, eller omvendt overdrevet og hakkes fint.
Tarm tykkere nelliker, hvidløg gå på korrekt til slimhinden, og jo mere dens kanter blødgøres hvilede i maven og tyndtarmen ved at spise (mavesaft, galde, pancreasenzymer).

Stykker af hvidløg så ved udløbet - det betyder ikke helt fint hakket. Skæret blev skåret i gennemsnit med 4-6 stykker. Hvidløgshovedet er medium.

Jeg har beskrevet ovenfor mit forsøg på overdosis med hvidløg. Og du kan af det en start: først, alt er gjort efter reglerne, så tjek op hjerte - ikke torabanit brystet, ikke bryde, hvis rytmen alvorligt til enhver tid, indtil hvidløg er i tarmen... hvis ordren, kan segmenterne være lidt mindre end snittet, men produktionen har de Noget som at forblive synligt, som i tyktarmen, skal de stadig kunne tildele deres phytoncider. Men det vil være en bedre løsning: hvidløg er hakket typisk, at det netop i tyktarmen var stadig arbejder, og snart selv spise en masse hvidløg helt knust for at styrke virkningen på tyndtarmen. En anden god ting er at lave et par af rensninger med hvidløg i forskelligt skåret - fint, medium. Rengøring er forholdsvis behagelig, da der kan laves et par lidt forskellige besøg. Et hjerte hærder til sådanne eksperimenter som følger: nakke massage og muskler nedenfor, sove om natten, motion, indtagelse af Ginkgo biloba og quercetin.

dvs. knuste hvidløg straks som et slugt glas hvidløg og vasket det med juice? En masse knuste hvidløg - det er hvor meget? Må jeg drikke det med juice eller bare tygge det eller tygge det og drikke det med juice?

Efter aftensmad, sent på aftenen - klassisk sluge hvidløg. Og jeg bliver nødt til at vente, når alt kommer ud af maven, det kan tage timer. Og så efter middagen skal du spise hvidløg. Så meget som muligt, og han vil gå ned knust med smør og kan med lidt krydderi, men det er ligesom denne sovs og lægges til grund noget med det, kan du spise mere. blyudomanii at reflektere lidt - bagte kartofler eller zucchini prizharennye (rå skive tomat og stegt aubergine med rå tomat), kan der være en ske med hvidløg smør der. På rå mad er det vanskeligere, brød med en tomat er muligt. Generelt skal to supper være - Genghis Khan og bare i fornøjelsen at spise noget med en masse hvidløg.

Del dette92016-12-07 15:37:51

  • Forfatter: GURU
  • Admin
  • Registreret siden: 2006-12-01
  • Indlæg: 0 Medlemmer:
  • Respekt: ​​+2
  • Køn: Mand
  • Sidste besøg:
    2018-06-05 09:02:16
  • Særlig mad: 2007.12.01
  • ::

Lavet en rensning af Genghis Khan og næsten ingen effekt. Måske for et godt resultat, er der behov for mindre lobula?
Efter 1,5 dage fungerede mere end halvdelen af ​​hvidløg ikke. Let afføringsmiddel påvirker ikke hvidløg, kun hakket lidt. Lav en enema eller gå afsted?

Godt, for det første i teksten er det ikke klart, hvad du gjorde før denne rengøring, måske gjorde du en triplet og et andet par udrensninger. Hvad dræbte de parasitter, som du kunne se, om du gjorde det, fra det, efter at Genghis Khan ikke så noget. Det skal gøres som at rengøre efter den anden intestinal, godt efterpå dillfrø, aspenscortex og efter cognac med ricinusolie, og efter triad kan den færdiggøres.
Hvad størrelserne angår, godt er anbefalingerne givetvis givet til alle mennesker, og selvfølgelig kan alle beslutte, hvad han har råd til at gøre belastningen på sit hjerte - selvfølgelig kan han tage risici og lave mindre skiver.
Hvis ikke alt viste sig - okay, mere i blodet bliver nyttigt. Selv hvis han hele blev forsinket i dig - det er skåret fra dens virkning vil være meget glat og ingen overdosering vil ikke være, hvis du ikke har orme i stort tal, vil kun modtage ydelser på vitaminer og mineraler, "surprise" flere og vira med svampe lidt... Hvis du ikke kommer forgiftning i første halvdel af dagen - du har råd til at holde det i tyktarmen, betyder det ikke du en af ​​de mennesker, der har brug dette til at være bange, og at skynde sig at slippe af med det, er, når en person gør det første antiparazitarku og begynder med denne rene - der er en risiko.

Hvor mange dage kan jeg gentage metoden for Genghis Khan? Og kan det gøres i 3 dage i træk, vil der være konsekvenser?

Du kan gentage, men ikke bogstaveligt talt må man tælle i dage, men fortsæt fra det faktum, at den første hvidløg alle kom ud af dig og hvidløg blev stoppet. Det er nødvendigt for tarmene at give tid til fuldstændig restaurering af det fulde beskyttelsesslim, som kan være opløst under hvidløgets virkning. Sandsynligvis er dette mindst tre dage, hvis du ikke er hugget. Det vil sige, at nogen har hvidløg i to dage tilbage i tarmene, og så kommer dagen ud. Og der er mennesker, der har steder i tarmene med brudstykker af slim, fra at de absolut har brug for at opretholde en pause i mindst tre dage. Derefter er der mennesker med slidte blodkar, hvorfra belastningen fra en rensning skal gå helt og holdent for at tillade det næste. Og her er der sandsynligvis 5 dage en pause mellem receptioner. Så forestill dig din egen tilstand - det kardiovaskulære system og tarmene.
Så tre dage i træk er det umuligt, i første omgang kan det virke som om alt er fint, men på en gang vil det dække - for eksempel i en drøm eller omvendt, når fysisk normal belastning. Generelt kan nogen dø af dette, selv en ung sund person. Alle har sikkert hørt hvordan teenagere dør i klasser i klassisk træning i vores tid og skriver sunde ved første øjekast, ja, så du vil indlæse systemet et eller andet sted i nærheden af ​​dette. Så tjek så, hvor stærk du er. Hvorfor er det ikke derfor. orme er ikke det værd. Hvis du vil øge effektens styrke, så er det lettere at tage foran hvidløg - dillfrø, og en anden gang en spisesked malurt at drikke (for eksempel et par timer før hvidløg).

Del dette102016-12-07 15:38:00

  • Forfatter: GURU
  • Admin
  • Registreret siden: 2006-12-01
  • Indlæg: 0 Medlemmer:
  • Respekt: ​​+2
  • Køn: Mand
  • Sidste besøg:
    2018-06-05 09:02:16
  • Særlig mad: 2007.12.01
  • ::

Ingen steder kan jeg finde svaret på dette spørgsmål: På hvilken måne, eller mere præcist på hvilken månedag er det bedre at starte parasitter, og specifikt ved Genghis Khan-metoden og straks efterfølgende hvidløgsprimering? snart fuldmåne, men det er lidt som en god dag, men jeg er ikke sikker. Og generelt kan du på en eller anden måde dette emne om månens faser afsløre bedre?

Ingen forskel. Parasitter er aktive om natten, når vi sover - så er det ideelt at forgifte dem. Når vi er rolige og sover - bliver vi spist uden frygt. Andre årstider er deres naturlige brød - så er de planlagt rengjort. Og månen tages i betragtning nogle gange, når organerne eller tarmene renses, når det er forbundet med flydende eller tilbagetrækning af kropsvæsker (lymfe, pus, slim, opløsning i tarmslimhinden).

Det er, hvis om natten efter "Genghis Khan" ikke kan sove, så proceduren for smarqu? Og om månens fase: På samme måde påvirker månen alle processer på jorden. Det er ikke klart, hvorfor uden forskel?

Ikke dårligt. Det betyder, at deres naturlige tid for aktivitet er værtsens rolige nervesystem, og det er som standard natten. Derfor forgiftes vi og lider mere, når vi sover. Men dette påvirker ikke rensning, da vi forgifter dem og ikke ønsker at etablere kontakt med dem. Hvad angår månens indflydelse, er det ikke klart, hvad du præcist ikke forstår. Nå, forestil dig selv en orm og drikke gift - på en fuldmåne og en nymåne, og sammenlign forskellen, jeg tror, ​​at du vil bøje med lige succes, selv om du tror at månen påvirker alt på jorden.

Renset "Genghis Khan" to gange med en pause i en dag, der er ingen effekt på udgangen, fornemmelser om, at noget i kroppen af ​​hvidløgsbelastning var fraværende, en eller anden måde mærkeligt bare intet! Som om jeg ikke spiste hvidløg, anden gang jeg hakket hvidløg. I dag vil jeg sige det igen og hugge det meget fint ned.

Parasitter kan dø og opløses fuldstændigt. Hvidløg kunne stoppe i tyktarmen ved at blande med parasitter og kemisk hjælpe deres kroppe opløses. Hvis du narezhete fint hvidløg og fylde den tomme shkarlupku valnød, så prikleete det til din hud - at snart vil du føle en brændende fornemmelse, og derefter, hvis bjørnen lettede shkarlupku finde alvorlige kemiske forbrændinger (hud og buler fyldt med vand). Ud fra dette er det klart, at der er en blid parasit organer - de briste og hvidløg med sin hånd, og med hans tarme opløser og absorberer dem. Men hvis parasitterne havde tid til at reagere, kryber de væk og flytter til udgangen foran hvidløg. Men i bunden af ​​tyktarmen møder de sædvanligvis stadig. Nå, svampe, bakterier, parasitter og små - du kan ikke se på grund af deres finhed, og i endnu højere grad, når de fejljustering. Men svampe, mikroorganismer, kokker - bedre at dø på den månedlige frø, når hovedet af en dag svale.
Det beskrives i spørgsmålet om, hvilken størrelse det er nødvendigt at skære, det skulle på en eller anden måde være synligt ved udgangen - hvilket betyder at det handlede gennem tarmene og ikke blev fordøjet halvvejs, og stofferne gik ind i blodet og ikke tarmene. Og så skal du ikke føle noget efter et glas hvidløg, og hvordan det bevæger sig gennem tarmene hele natten. Hvis du vil styrke rengøringen, så sluge de kuber hakket, og endnu mere hvidløg - dette er også beskrevet ovenfor.